اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 شهريور ماه 1404 ساعت: 9:0:10

تعادل نسبت امگا-6 به امگا-3 در رژیم غذایی مهم است

تعادل نسبت امگا-6 به امگا-3 در رژیم غذایی مهم است

دریافت بالای امگا-6 دارای برخی عوارض جانبی بوده و می‌تواند منجر به افزایش بافت چربی سفید و التهاب مزمن شود که با چاقی، دیابت نوع 2، بیماری قلبی، سندرم متابولیک و سرطان مرتبط هستند

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 اسفند 1395ساعت انتشار : 1:32:52
دریافت بالای امگا-6 دارای برخی عوارض جانبی بوده و می‌تواند منجر به افزایش بافت چربی سفید و التهاب مزمن شود که با چاقی، دیابت نوع 2، بیماری قلبی، سندرم متابولیک و سرطان مرتبط هستند