اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 16 مهر ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 16 مهر ماه 1403 ساعت: 12:2:56

650 هزار تن نارنگی تولید می‌شود

650 هزار تن نارنگی تولید می‌شود

مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سطح زیر کشت نارنگی در کشور 42 هزار هکتار است، گفت: سالانه 650 هزار تن نارنگی تولید می‌شود.

منبع خبر : فارس - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 مهر 1394ساعت انتشار : 10:47:24
ابوالقاسم حسن‌پور مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، گفت: سطح زیر کشت نارنگی در کشور 42 هزار هکتار و سطح زیر کشت بارور این محصول 35 هزار هکتار است. وی با بیان اینکه سالانه حدود 650 هزار تن نارنگی در کشور تولید می‌شود، گفت: مازندران با مساحت 22 هزار و 500 هکتار بیشترین سطح زیر کشت نارنگی در کشور را به خود اختصاص داده است. حسن‌پور تصریح کرد: بعد از مازندران، فارس، جنوب کرمان و هرمزگان بیشترین سطح زیر کشت این محصول را به خود اختصاص داده‌اند. مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه برداشت نارنگی در استان مازندران آغاز شده است، گفت: سالی حدود 430 هزار تن نارنگی در این استان تولید می‌شود. وی بیان داشت: نارنگی‌های موجود در بازار از نوع نارنگی پیش رس، اونشو  تولید مازندران است که این نارنگی‌ها به صورت طبیعی رنگ‌پذیری دارد و مصرف آن هم مشکلی ندارد. حسن‌پور با بیان اینکه سالانه حدود 100 هزار تن مرکبات صادر می‌شود، تصریح کرد: از این میزان حدود 10 هزار تن آن به صادرات نارنگی اختصاص دارد. وی افزود: کشورهای روسیه، آذربایجان، باکو، عراق و حوزه خلیج فارس از مشتریان نارنگی ایران هستند. مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد میزان ارزآوری هر کیلوگرم نارنگی را 1.1 دلار عنوان کرد و بیان داشت: انتظار می‌رود با اتخاذ تمهیداتی جلوی واردات هر نوع میوه غیر مجاز در راستای حمایت از تولید داخل گرفته شود. حسن پور زمان برداشت پرتقال را هم اواخر آبان و اوایل آذرماه عنوان کرد. انتهای پیام/ب