اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 25 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 25 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:1:50

مصرف بیش از حد شیرینی‌های قنادی و ماکارونی باعث کبد چرب می‌شود

مصرف بیش از حد شیرینی‌های قنادی و ماکارونی باعث کبد چرب می‌شود

مصرف بیش ازیک دستیار تخصصی طب سنتی گفت: مصرف بیش از حد غذاهای غلیظ مانند کله پاچه، ماکارونی، لازانیا، پاستا، بامیه، فست فودها، برنج و شیرینی‌های قنادی در بروز کبد چرب موثر است. حد شیرینی‌های قنادی و ماکارونی باعث کبد چرب می‌شود

منبع خبر : شفاف - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 مهر 1394ساعت انتشار : 10:48:57
مصرف بیش ازیک دستیار تخصصی طب سنتی گفت: مصرف بیش از حد غذاهای غلیظ مانند کله پاچه، ماکارونی، لازانیا، پاستا، بامیه، فست فودها، برنج و شیرینی‌های قنادی در بروز کبد چرب موثر است. حد شیرینی‌های قنادی و ماکارونی باعث کبد چرب می‌شود