اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 18 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

قرمزی گوشت چرخ‌کرده به‌دلیل افزودن پودرخون

قرمزی گوشت چرخ‌کرده به‌دلیل افزودن پودرخون

یک متخصص صنایع غذایی درباره‌ی قرمزی بیشتر برخی از گوشت‌های چرخ‌کرده گفت:گوشت چرخ‌کرده اغلب با مقداری از چربی‌های دام مخلوط می‌شود و گاهی شرکت‌هایی که وجدان کاری را رعایت نمی‌کنند، تقلباتی هم در این موارد انجام می‌دهند که قابل پیگیری است.

منبع خبر : باشگاه خبرنگاران - وبگردیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 شهریور 1395ساعت انتشار : 18:3:21
یک متخصص صنایع غذایی درباره‌ی قرمزی بیشتر برخی از گوشت‌های چرخ‌کرده گفت:گوشت چرخ‌کرده اغلب با مقداری از چربی‌های دام مخلوط می‌شود و گاهی شرکت‌هایی که وجدان کاری را رعایت نمی‌کنند، تقلباتی هم در این موارد انجام می‌دهند که قابل پیگیری است.