اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 16 مهر ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 16 مهر ماه 1403 ساعت: 19:1:32

همکاری ایران و پرتغال در زمینه کیفیت مواد غذایی، تنوع زیستی و تحقیقات آزمایشگاهی

همکاری ایران و پرتغال در زمینه کیفیت مواد غذایی، تنوع زیستی و تحقیقات آزمایشگاهی

جلسه بررسی همکاری‌های متقابل بین دو کشور ایران و پرتغال با حضور نونو ویرا، مشاور وزیر در امور غذا و تحقیقات کشاورزی کشور پرتغال در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد.

منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 شهریور 1394ساعت انتشار : 13:22:25
جلسه بررسی همکاری‌های متقابل بین دو کشور ایران و پرتغال با حضور نونو ویرا، مشاور وزیر در امور غذا و تحقیقات کشاورزی کشور پرتغال در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد.   به گزارش خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، جلسه بررسی همکاری‌های متقابل بین دو کشور ایران و پرتغال با حضور نونو ویرا، مشاور وزیر در امور غذا و تحقیقات کشاورزی کشور پرتغال و هیات همراه و اسکندر زند، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و نمایندگانی از برخی مؤسسه‌های تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد. معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه همکاری ایران با کشور پرتغال بسیار باسابقه است و با اشاره به انتخابات پارلمانی این کشور ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک همکاری های علمی بین دو کشور با انگیزه بیشتر ادامه یابد. اسکندر زند ضمن معرفی فعالیت‌های سازمان تحقیقات کشاورزی و مؤسسه‌های تحقیقاتی که شامل 24 مؤسسه و مرکز تحقیقات ملی و سایر مراکز تحقیقاتی در استان‌ها است، به سابقه تحقیقاتی مجموعه با قدمتی 100 ساله اشاره کرد و زمینه‌های تحقیقاتی و آموزشی دو کشور را مستعد همکاری دانست، به‌طوری که دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دو طرف بتوانند فعالیت‌های مشترکی را ارائه دهند. وی به زمینه‌های همکاری بین دو کشور در زمینه شیلات، امور دام، باغبانی، صنایع غذایی، گیاه‌پزشکی، دامپزشکی، آموزش بهره‌برداران کشاورزی، برگزاری دوره‌های علمی کاربردی و فعالیت در زمینه ترویج کشاورزی و منابع طبیعی اشاره کرد. مشاور وزیر در امور غذا و تحقیقات کشاورزی کشور پرتغال ضمن اشاره به سفر خود و هیئت همراه به کشور ایران، آن را فرصت مناسبی برای همکاری متقابل بین دو کشور دانست و گفت: در سال های اخیر تحقیقات زیادی روی مواد غذایی در کشورش صورت گرفته و به‌رغم تغییر سیاست‌ها و تغییراتی که به‌دلیل بحران مالی در اروپا ایجاد شده، بخش کشاورزی آن کشور، توانسته تجربه خوبی کسب کند. نونو ویرا سرمایه‌گذاری زیادی که در سال‌های اخیر در بخش کشاورزی پرتغال انجام شده را علت علاقه‌مندی جوانان به فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: ما فعالیت‌های خود را در زمینه غذا و فناوری‌های جدید و بازاریابی متمرکز کرده‌ایم. وی به فعالیت‌های چهارساله خود در مقوله کیفیت و ایمنی غذا، مدیریت ضایعات غذایی، بین‌المللی‌سازی غذا و کشاورزی اشاره کرد و افزود: در گذشته فضای کشورش برای این فعالیت‌ها مناسب نبود، اما در سیاست جدید، با تعدادی از کشورهای اروپایی، چین، کره جنوبی، ژاپن و کوبا همکاری‌های مشترکی آغاز کرده و اهمیت زیادی برای بخش کشاورزی پرتغال دارد. ویرا ابراز آمادگی کرد در بحث کیفیت مواد غذایی و تنوع زیستی و تحقیقات آزمایشگاهی با کشور ایران همکاری کند و بیان داشت کشورش بر تحقیقات تأکید داشته و مقررات و دستورالعمل‌هایی در این زمینه به تصویب رسانده است، همچنین مقوله‌هایی چون تولید محصولات کشاورزی، تنوع اقلیم، استفاده کارآمد از آب از اهمیت زیادی برخوردار است. در ادامه برخی از نمایندگان حاضر از مؤسسه‌های تحقیقاتی دو طرف، به معرفی حوزه کاری خود پرداخته و زمینه همکاری مشترک بین دو کشور در بخش کشاورزی و غذا را بررسی کردند./ P-940625-01