اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 23 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 12:0:17

غذاهایی با منشأ غیر حلال بر سر سفره ایرانیان

غذاهایی با منشأ غیر حلال بر سر سفره ایرانیان

فارس: رسول کدخدایی، رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: بر واردات مواد اولیه غذایی، هیچ نظارتی نمی‌شود.

منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 بهمن 1394ساعت انتشار : 13:17:25
فارس: رسول کدخدایی، رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: بر واردات مواد اولیه غذایی، هیچ نظارتی نمی‌شود. وي با بیان اینکه در حوزه ذبح و صید، نظارت‌های کافی وجود دارد، خاطرنشان کرد: اما بخش اعظم قضیه برمی‌گردد به ترکیباتی که به‌عنوان افزودنی در فرآوری مواد غذایی استفاده می‌شود که اینها از خارج از کشور وارد می‌شود و روی منشأ آنها، متأسفانه هیچ نظارتی نمی‌شود و هیچ قانونی که دستگاه‌های نظارتی و حاکمیتی به استناد آن تعیین منشأ کنند، وجود ندارد و صرفا به گزارشات تأمین‌کننده اکتفا می‌شود. وی با بیان اینکه حوزه افزودنی‌های غذایی بسیار وسیع است و حدود دو‌ هزار افزودنی غذایی با منشأ نامشخص وارد کشور می‌شود، گفت: به‌طور مثال آنزیمی که در صنعت پنیرسازی استفاده می‌شود، به‌عنوان یک میکروب باید در محیطی کشت شود که این محیط در عمده موارد، محیط غیرحلال مانند خوک است؛ چراکه برای تولیدکنندگان مهم نیست این آنزیم در چه محیطی به‌ عمل آمده و طی آن، آنها عمل جداسازی را نیز انجام نمی‌دهند.