اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 16 مهر ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 15 مهر ماه 1403 ساعت: 19:1:31

نظام صدور پروانه های واحدهای گلخانه ای و قارچ خوراکی ابلاغ شد

نظام صدور پروانه های واحدهای گلخانه ای و قارچ خوراکی ابلاغ شد

ضوابط جدید و اصلاحات فرآیندی صدور مجوزها پس از بازنگری و کار کارشناسی مشترک مابین سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و وزارت جهادکشاورزی در قالب نظام صدور پروانه های واحدهای گلخانه ای و قارچ خوراکی تدوین و توسط وزیر جهادکشاورزی جهت اجرا ابلاغ شد.

منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 03 آبان 1394ساعت انتشار : 10:37:20
ضوابط جدید و اصلاحات فرآیندی صدور مجوزها پس از بازنگری و کار کارشناسی مشترک مابین سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و وزارت جهادکشاورزی در قالب نظام صدور پروانه های واحدهای گلخانه ای و قارچ خوراکی تدوین و توسط وزیر جهادکشاورزی جهت اجرا ابلاغ شد.     به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران(ایانا)، براساس این نظام و تجربه موفق ۸ ساله سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در صدور مجوز گلخانه و قارچ خوراکی، همچنان سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مسئول اجرای نظام صدور پروانه های گلخانه و قارچ خوراکی در کشور است.   بنابر این گزارش، ضوابط جدید و اصلاحات فرآیندی صدور مجوزها پس از بازنگری و کار کارشناسی مشترک مابین سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و وزارت جهادکشاورزی در قالب نظام صدور پروانه های واحدهای گلخانه ای و قارچ خوراکی تدوین و توسط وزیر جهادکشاورزی جهت اجرا ابلاغ شد.   براین اساس، در این نظام ضمن توجه به اهمیت کشت های گلخانه ای شرایط مناسبی برای فرآیند صدور پروانه ها پیش بینی شده است تا سرمایه گذاران بتوانند با استفاده از ظرفیت قانونی و نظام فنی ایجاد گلخانه نسبت به دریافت پروانه اقدام نمایند.   کاهش فرایند صدور و نیز حذف استعلامهای غیرضروری از مهم ترین تغییرات ایجاد شده در این نظام است.   همچنین نقش بخش خصوصی و نیز زمینه لازم برای استفاده از آخرین تکنولوژیهای روز با استفاده از توان فنی شرکت ها و صاحب نظران در این نظام فراهم شده است.   نظام گلخانه ای با تدوین مقررات حمایتی سعی دارد نسبت به افزایش سرمایه گذاری در این بخش با استفاده از مقررات ساده و نیز راهنمایی لازم سرمایه گذاران اقدام نماید.