اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 8 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 8 خرداد ماه 1403 ساعت: 19:0:57

توت فرنگی؛ قاتل سرطان

توت فرنگی؛ قاتل سرطان

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعه‌سرا گفت: توت فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامینC، فولات، پتاسیم و آنتی اکسیدان‌ها، املاح کلسیم، آهن و فسفر است و این مواد مغذی، افزایش سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان را سبب می‌شوند.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 10 اردیبهشت 1395ساعت انتشار : 13:19:4
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعه‌سرا گفت: توت فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامینC، فولات، پتاسیم و آنتی اکسیدان‌ها، املاح کلسیم، آهن و فسفر است و این مواد مغذی، افزایش سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان را سبب می‌شوند.