اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 8 مهر ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 7 مهر ماه 1403 ساعت: 19:0:19

برنج سفید و قهوه‌ای؛ کدام بهتر است؟

برنج سفید و قهوه‌ای؛ کدام بهتر است؟

برنج سفید، یکی از اصلی‌ترین مواد غذایی است که به عنوان منبع کربوهیدرات برای تامین انرژی مورد استفاده قرار می‌گیرد از طرفی، برنج قهوه‌ای ماده‌ای مغذی است که به دلیل وجود سبوس، سرشاز ویتامین و مواد معدنی است‌. برنج به عنوان قوت غالب بسیاری از افراد، در سفره ایرانیان بسیاری دیده می‌شود. این کربوهیدرات مغذی در انواع مختلف خود، طعم و عطر متفاوتی را به ارمغان می‌آورد. اگر جزو افرادی هستید که برای خرید برنج، صبوری به خرج می‌دهید تا بتوانید از ماده‌ای مغذی و پرفایده استفاده کنید، احتمالا علاوه بر برنج سفید که میان عوام مورد استفاده است، نام برنج قهوه‌ای را شنیده‌اید. اما سوال این است که تفاوت برنج سفید و قهوه‌ای در چیست؟ آیا این تفاوت در رنگ، موجب تغییر در میزان مواد مغذی می‌شود؟ پخت برنج سفید و قهوه‌ای چگونه است؟ در ادامه این مطلب، به پاسخ سوالات ذکرشده می‌پردازیم. سپس، تفاوت‌های میان برنج سفید و قهوه‌ای را از جهات مختلف ظاهری و باطنی مورد بررسی قرار می‌دهیم.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 مهر 1403ساعت انتشار : 14:1:25