اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:2:30

روغن هیدروژنه، خطرناک تر از پالم است

روغن هیدروژنه، خطرناک تر از پالم است

یزد - ایرنا - کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد به استفاده از انواع روغن های خوراکی اشاره کرد و گفت: استفاده از روغن هیدروژنه در مواد غذایی از پالم خطرناک تر است .

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 خرداد 1397ساعت انتشار : 7:1:46
یزد - ایرنا - کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد به استفاده از انواع روغن های خوراکی اشاره کرد و گفت: استفاده از روغن هیدروژنه در مواد غذایی از پالم خطرناک تر است .