اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 17 مهر ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 17 مهر ماه 1403 ساعت: 7:3:5

مشاهده ماده خطرناک و سرطان‌زا در نان سنتی مصرفی مردم

مشاهده ماده خطرناک و سرطان‌زا در نان سنتی مصرفی مردم

ششمین نشست کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران که برابر دستورجلسه خود قرار بود وضعیت کنونی تولید نان صنعتی در کشور را مورد بررسی قرار دهد، علاوه بر موضوع اصلی به موضوع سلامت نان پرداخت و مشاور رییس سازمان استاندارد اعلام کرد که در نان سنتی مصرفی مردم، بلانکیت مشاهده شده که ماده‌ای خطرناک و سرطان‌زاست.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 شهریور 1394ساعت انتشار : 17:37:21
ششمین نشست کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران که برابر دستورجلسه خود قرار بود وضعیت کنونی تولید نان صنعتی در کشور را مورد بررسی قرار دهد، علاوه بر موضوع اصلی به موضوع سلامت نان پرداخت و مشاور رییس سازمان استاندارد اعلام کرد که در نان سنتی مصرفی مردم، بلانکیت مشاهده شده که ماده‌ای خطرناک و سرطان‌زاست.