اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 11:1:50

افزایش عیار چغندرقند تولیدی در چهارمحال و بختیاری

افزایش عیار چغندرقند تولیدی در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد- ایرنا- معاون بهبود امورگیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از افزایش مرغوبیت عیار محصول چغندرقند این استان از 15 به 17 نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: توزیع بذر اصلاح شده و تغییر روش کشت در افزایش کیفیت و کمیت در این افزایش تاثیر مستقیم داشته است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 22 آبان 1396ساعت انتشار : 12:12:19
شهرکرد- ایرنا- معاون بهبود امورگیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از افزایش مرغوبیت عیار محصول چغندرقند این استان از 15 به 17 نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: توزیع بذر اصلاح شده و تغییر روش کشت در افزایش کیفیت و کمیت در این افزایش تاثیر مستقیم داشته است.