اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 22 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
شنبه 22 شهريور ماه 1404 ساعت: 9:0:28

کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف روغن ماهی و کاکائو

کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف روغن ماهی و کاکائو

تیمی از محققان دریافته اند ترکیب رژیم غذایی حاوی روغن ماهی دریایی، عصاره کاکائو و فیتوسترول احتمالا به مقابله با بیماری قلبی کمک می کند.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 09 اردیبهشت 1395ساعت انتشار : 7:27:25
تیمی از محققان دریافته اند ترکیب رژیم غذایی حاوی روغن ماهی دریایی، عصاره کاکائو و فیتوسترول احتمالا به مقابله با بیماری قلبی کمک می کند.