اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 19 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 19 شهريور ماه 1404 ساعت: 9:0:36

احتمال شیوع بیماری های عفونی در مکان های تهیه غذا

احتمال شیوع بیماری های عفونی در مکان های تهیه غذا

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، اقدامات این مرکز به منظور حفظ و ارتقاء سلامت روزه داران در ماه مبارک رمضان و لیالی قدر را تشریح کرد.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 تیر 1394ساعت انتشار : 15:25:43
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، اقدامات این مرکز به منظور حفظ و ارتقاء سلامت روزه داران در ماه مبارک رمضان و لیالی قدر را تشریح کرد.