اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 17 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

بیش از 50 درصد کیفیت نان به آرد بستگی دارد

بیش از 50 درصد کیفیت نان به آرد بستگی دارد

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه هفت کشور گفت: بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته 51 درصد کیفیت نان مربوط به آرد و 41درصد آن مربوط به مهارت نانوا و ابزارآلات است.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 اردیبهشت 1395ساعت انتشار : 12:9:8
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه هفت کشور گفت: بر اساس پژوهش‌های صورت گرفته 51 درصد کیفیت نان مربوط به آرد و 41درصد آن مربوط به مهارت نانوا و ابزارآلات است.