اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : چهار شنبه 26 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
چهار شنبه 26 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:1:36

افزایش مصرف فست فود مانع جدی مصرف غذای سالم در چهارمحال وبختیاری است

افزایش مصرف فست فود مانع جدی مصرف غذای سالم در چهارمحال وبختیاری است

شهرکرد- ایرنا- معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: مصرف روز افزون فست فودها در استان مانع جدی مصرف غذای سالم است.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 21 مهر 1394ساعت انتشار : 14:8:30
شهرکرد- ایرنا- معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: مصرف روز افزون فست فودها در استان مانع جدی مصرف غذای سالم است.