زائرین اربعین حسینی باید در طول مسیر پیادهروی با رعایت نکات تغذیهای و بهداشتی از بروز مسمومیتهای غذایی و گرمازدگی پیشگیری کنند. به گزارش ایلنا و به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با انتشار راهنمایی برای زائرین اربعین تاکید کرد: زائرین باید از مصرف لبنیات غیرپاستوریزه مانند پنیر، شیر و کره محلی که بهصورت فلهای عرضه میشوند خودداری کرده و فقط از لبنیات بستهبندیشده با مجوز بهداشتی استفاده کنند. همچنین مصرف سالاد و سبزیجات خام و نپخته در طول سفر توصیه نمیشود. میوهها باید با آب سالم بهخوبی شسته شده و پوستگیری شوند. غذاهای پختهشده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بمانند و نباید بیش از یکبار گرم شوند. نگهداری غذای مانده برای وعده بعدی نیز خطرناک بوده و باید از آن پرهیز شود.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 مرداد 1404ساعت انتشار : 12:25:33