اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 22 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

معرفی رقم جدید «جو» مقاوم به شوری پس از 15 سال تحقیق

معرفی رقم جدید «جو» مقاوم به شوری پس از 15 سال تحقیق

بذر پرورشی جو مقاوم به شوری با نام خاتم با مشارکت محققان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی اصفهان وارد بازار شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از خبرگزاری صدا وسیما ، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان اصفهان گفت : رقم جو لاین 4 شوری یک از روش تلاقی رقم خارجی با ایرانی و تکثیر بذر در 15 سال پژوهش محققان تولید و با نام خاتم معرفی شد. علی اصغر شهابی افزود : این رقم متحمل به شوری و مناسب برای کشت در مناطق زمینهای شور و لب شور بوده و دارای عملکرد بالا ، مقاوم به خوابیدگی و ریزش در شرایط شور است. مهرداد محلوجی محقق این طرح تحقیقاتی و استادیار مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان اصفهان هم گفت : این رقم جو با عملکرد 6 تن و 200 کیلوگرم در هر هکتار در مناطق معتدل ایستگاههای رودشت اصفهان ، کرمان ، عباس آباد ، مشهد ،گناباد ، قم و یزد با شوری آب حدود 12 دسی زیمنس بر متر است.

منبع خبر : وزارت جهاد کشاورزی - روابط عمومیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 04 اسفند 1394ساعت انتشار : 8:42:29
بذر پرورشی جو مقاوم به شوری با نام خاتم با مشارکت محققان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی اصفهان وارد بازار شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از خبرگزاری صدا وسیما ، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان اصفهان گفت : رقم جو لاین 4 شوری یک از روش تلاقی رقم خارجی با ایرانی و تکثیر بذر در 15 سال پژوهش محققان تولید و با نام خاتم معرفی شد. علی اصغر شهابی افزود : این رقم متحمل به شوری و مناسب برای کشت در مناطق زمینهای شور و لب شور بوده و دارای عملکرد بالا ، مقاوم به خوابیدگی و ریزش در شرایط شور است. مهرداد محلوجی محقق این طرح تحقیقاتی و استادیار مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان اصفهان هم گفت : این رقم جو با عملکرد 6 تن و 200 کیلوگرم در هر هکتار در مناطق معتدل ایستگاههای رودشت اصفهان ، کرمان ، عباس آباد ، مشهد ،گناباد ، قم و یزد با شوری آب حدود 12 دسی زیمنس بر متر است.