اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 16 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

افت کیفیت زیتون به دلیل نبود دانش فراوردی و سیستم های کنترلی است

افت کیفیت زیتون به دلیل نبود دانش فراوردی و سیستم های کنترلی است

قزوین- مجری طرح زیتون وزارت جهادکشاورزی گفت: نبود دانش فراوردی و سیستم های کنترل سبب شده است تا محصول زیتون دچار خرابی و یا افت کیفیت شود.

منبع خبر : مهر - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 مرداد 1394ساعت انتشار : 17:7:31
قزوین- مجری طرح زیتون وزارت جهادکشاورزی گفت: نبود دانش فراوردی و سیستم های کنترل سبب شده است تا محصول زیتون دچار خرابی و یا افت کیفیت شود.