اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 16 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

افزایش ماندگاری سبزی و میوه‌جات با نوعی ضد عفونی کننده نانویی

افزایش ماندگاری سبزی و میوه‌جات با نوعی ضد عفونی کننده نانویی

گروهی از پژوهشگران دانش بنیان مواد ضدعفونی کننده سبزی و میوه‌جات، بر پایه نانو امولسیون را عرضه کردند که ۳۰ درصد ماندگاری مواد غذایی را افزایش می‌دهد

منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 12 آبان 1401ساعت انتشار : 19:0:46
گروهی از پژوهشگران دانش بنیان مواد ضدعفونی کننده سبزی و میوه‌جات، بر پایه نانو امولسیون را عرضه کردند که ۳۰ درصد ماندگاری مواد غذایی را افزایش می‌دهد