اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 7:1:44

غذاهای چرب ریسک ابتلا به سرطان روده را افزایش می دهند

غذاهای چرب ریسک ابتلا به سرطان روده را افزایش می دهند

به گفته محققان افراد چاقی که غذاهای چرب و فاقد ارزش غذایی مصرف می کنند، بسیار در معرض ابتلا به سرطان روده قرار دارند.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 اسفند 1394ساعت انتشار : 6:27:44
به گفته محققان افراد چاقی که غذاهای چرب و فاقد ارزش غذایی مصرف می کنند، بسیار در معرض ابتلا به سرطان روده قرار دارند.