اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 11 آبان ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 10 آبان ماه 1403 ساعت: 17:1:29

رییس سازمان ملی استاندارد ایران خبر داد:/- تغییر استانداردهای قند و نمک در صنایع غذایی و نوشیدنی

رییس سازمان ملی استاندارد ایران خبر داد:/- تغییر استانداردهای قند و نمک در صنایع غذایی و نوشیدنی

رییس سازمان ملی استاندارد ایران در حاشیه افتتاح ساختمان اداری اداره کل استاندارد خراسان جنوبی با اشاره به توجه دولت به موضوع سلامت مردم از تغییر استانداردهای قند، نمک و روغن در محصولات غذایی و نوشیدنی خبر داد.

منبع خبر : اقتصاد غذا - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 شهریور 1396ساعت انتشار : 18:52:28
رییس سازمان ملی استاندارد ایران در حاشیه افتتاح ساختمان اداری اداره کل استاندارد خراسان جنوبی با اشاره به توجه دولت به موضوع سلامت مردم از تغییر استانداردهای قند، نمک و روغن در محصولات غذایی و نوشیدنی خبر داد.به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، نیره پیروزبخت با اعلام این خبر تغییر استانداردهای قند، نمک و روغن گفت: این اقلام جزء مواد غذایی پرمصرف است که استفاده از آنها در سایر محصولات غذایی و نوشیدنی تابع استانداردهای ویژه‌ای است.او افزود: برای سلامت مردم در استانداردهای این سه ماده تجدیدنظر کردیم تا مضرات محصولات غذایی و نوشیدنی ناشی از مصرف بی‌رویه قند، نمک و روغن به حداقل کاهش یابد.رییس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه این اقدام مورد توجه برخی سازمانهای بین‌المللی نیز قرار گرفت، افزود: به همین دلیل سازمان بین‌المللی کدکس غذایی، تدوین استاندارد ۷ نوع روغن گیاهی را به سازمان ملی استاندارد ایران محول کرده است.تسهیل صادرات با افغانستانپیروزبخت در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع صادرات کالا به کشور افغانستان اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به هم مرز بودن کشورمان با افغانستان ، لازم است آزمایشگاهی را در مبادی مرزی ایجاد و تجهیز کنیم تا علاوه بر تسهیل در صادرات، سهم عمده‌ای در بازار کشور افغانستان داشته باشیم.رییس سازمان ملی استاندارد ایران خواستار همراهی و مساعدت مسئولان استانی برای استقرار آزمایشگاهی مجهز در مرز ایران و افغانستان شد.