محمدرضا ضیائی طی گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خبرانلاین با بیان اینکه برنج یکی از اصلی ترین منوهای تشکیل دهنده سفره های ایرانی است، اظهار کرد: یکی از بهترین برنج های جهان در نواحی شمالی ایران کشت می شود که در این میان برنج طارم محلی فریدون کنار در استان مازندران از بهترین ها محسوب می شود.
منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 خرداد 1396ساعت انتشار : 7:22:23محمدرضا ضیائی طی گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خبرانلاین با بیان اینکه برنج یکی از اصلی ترین منوهای تشکیل دهنده سفره های ایرانی است، اظهار کرد: یکی از بهترین برنج های جهان در نواحی شمالی ایران کشت می شود که در این میان برنج طارم محلی فریدون کنار در استان مازندران از بهترین ها محسوب می شود.