خواص باقلا؛ ۶ خاصیت درمانی یکی از غنیترین منابع فیبر
در میان مواد غذایی، باقلا یکی از موادی است که بیشترین مقادیر فولات را دارد. با خوردن فقط یک لیوان باقلای پخته میتوانید ۱۷۷ میکروگرم معادل ۰٫۱۷۷ میلیگرم فولات دریافت کنید. فولات برای سوخت و ساز انرژی مفید است و به تقویت سیستم عصبی کمک میکند. همچنین به تولید گلبولهای قرمز سالمتر کمک میکند و برای خانمهای باردار هم فواید بسیاری دارد.
منبع خبر : عصر ایران - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 28 اسفند 1403ساعت انتشار : 6:25:34