اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:21

رنگ‌های طبیعی غذایی چه تاثیری در پیشگیری از سرطان دارند؟

رنگ‌های طبیعی غذایی چه تاثیری در پیشگیری از سرطان دارند؟

شفا آنلاین>تغذیه>کاروتنوئیدها، خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهند و بر این اساس، زنان با سطوح بالاتر کاروتنوئیدها در خونشان، کمتر در معرض خطر ابتلا به این سرطان هستند.

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 30 شهریور 1395ساعت انتشار : 11:23:24
شفا آنلاین>تغذیه>کاروتنوئیدها، خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهند و بر این اساس، زنان با سطوح بالاتر کاروتنوئیدها در خونشان، کمتر در معرض خطر ابتلا به این سرطان هستند.