اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 28 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 28 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:2:25

حفظ کیفیت نان و سلامت مردم مستلزم واردات گندم است

حفظ کیفیت نان و سلامت مردم مستلزم واردات گندم است

رییس کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران گفت: وقتی گلوتن آرد پایین باشد نانواها باید شبکه گلوتن آرد و نان را تامین کنند و همین امر موجب افزودن نمک به نان می شود که کیفیت آن را کاهش داده و محصول شور را در اختیار مصرف کننده قرار می دهد.

منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 28 مهر 1395ساعت انتشار : 11:3:14
رییس کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران گفت: وقتی گلوتن آرد پایین باشد نانواها باید شبکه گلوتن آرد و نان را تامین کنند و همین امر موجب افزودن نمک به نان می شود که کیفیت آن را کاهش داده و محصول شور را در اختیار مصرف کننده قرار می دهد.