اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 16 مهر ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 16 مهر ماه 1403 ساعت: 17:2:58

همایش بین المللی ضایعات محصولات کشاورزی در فائو به ریاست ایران برگزار شد

همایش بین المللی ضایعات محصولات کشاورزی در فائو به ریاست ایران برگزار شد

همایش بین المللی ضایعات در محصولات کشاورزی و راهکارهای مقابله با آن، به ریاست ایران در مقر فائو برگزار شد.

منبع خبر : ایانا - اصلیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 28 شهریور 1394ساعت انتشار : 13:22:21
همایش بین المللی ضایعات در محصولات کشاورزی و راهکارهای مقابله با آن، به ریاست ایران در مقر فائو برگزار شد. به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، در این همایش که به ابتکار ایران و با مشارکت ایتالیا و دانشگاه بولونیا این کشور و با حضور نمایندگانی از سازمان توسعه صنعتی ملل متحد/ یونیدو/،کارشناسان ارشد فائو و همچنین کشورهای عضو گروه 77 برگزار شد، مجید دهقان شعار، نماینده دائم ایران در سازمان خواربار و کشاورزی و رئیس دوره ای گروه 77 در فائو تاکید کرد در صورت جلوگیری از ضایعات کشاورزی و اسراف مواد غذایی می توان نزدیک به 3 میلیارد انسان را در جهان با آن سیر کرد. دهقان شعار گفت: یکی از مشکلاتی که تمام کشورهای جهان در مورد غذا دادن به مردم با ان روبرو هستند، وجود ضایعات در محصولات کشاورزی است. وی افزود: بر اساس امار فائو حدود 33 درصد از محصولات کشاورزی در جهان معادل یک ممیز سه دهم میلیارد تن به عنوان ضایعات از چرخه مصرف خارج می شود که این خود اثار مخربی را درمحیط زیست به دنبال خواهد داشت. «جان لوکا گالتی»، وزیر محیط زیست ایتالیا نیز که در این همایش حضور داشت، ضایعات غذایی و محیط زیست را دو موضوع کاملا مرتبط با یکدیگر دانست و افزود: ضایعات غذایی یک مشکل زیست محیطی نیز به شمار می رود. هر بار که غذایی به دور ریخته می شود مانند این است که بخشی از آب، خاک و ذخایر طبیعی کره زمین که برای بقا و ادامه حیات ضروری هستند، نابود می شوند. این همایش با هدف ایجاد بستر لازم برای همکاری های فنی بین کشورهای عضو فائو با این سازمان و دیگر سازمان های ذیربط سازمان ملل متحد برای کاهش ضایعات کشاورزی و کمک به گرسنگان جهان برگزار شد. با وجود کوشش های به عمل امده در سال های اخیر در جهان برای تولید غذای بیشتر، اما هنوز بیش از 800 هزار انسان در کشورهای مختلف جهان، به ویژه کشورهای کم درامد و متوسط هر روز با گرسنگی و سوء تغذیه دست و پنجه نرم می کنند.