اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 25 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 25 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 14:1:51

طرح های تضمین کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی بررسی شد

طرح های تضمین کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی بررسی شد

طرح های تضمین کیفیت و سلامت فرآورده ها در حوزه دام، آبزیان و محصولات زراعی، باغی و گلخانه ای و همچنین اولویت ها و رتبه بندی مخاطرات در سلامت محصولات کشاورزی در کارگروه دائمی سلامت محصولات کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، دکتر محمد شجاع الدینی مدیر کل دفتر محیط زیست و سلامت غذا در وزارتخانه در نشست کار گروه دایمی سلامت محصولات کشاورزی، بر لزوم بازنگری طرح های تضمین کیفیت و سلامت فرآورده های دامی، آبزیان و محصولات زراعی، باغی و گلخانه ای تاکید کرد. در این نشست، دکتر کاظم رمضانی معاون سلامت غذای دفتر محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهاد کشاورزی ، شناسایی، اولویت بندی مخاطرات در محصولات کشاورزی را ضروری خواند و پیشنهاد داد: مدل های قابل اجرای کشورهای پیشرفته در زمینه تعیین اولویت ها و ریسک های در سلامت محصولات کشاورزی بومی و براساس آن اولویت‌بندی های مخاطرات در سلامت محصولات کشاورزی کشورمان تعیین شود. وی با اشاره به این که اتحادیه اروپا حدود 15 سال پیش ، آلاینده ها را براساس پنج شاخص سلامت، تعریف و رتبه بندی کرده است، گفت: شاخص سلامت ها در زمینه تاثیر آلاینده ها بر سرطان، مختل کننده غدد درون ریز، جهش زایی، نقص جنین و تاثیر بر سیستم عصبی تعیین شده است. کاظمی اذعان داشت: این کارگروه باید اولویت آلاینده های محصولات کشاورزی را براساس رژیم غذایی روزانه برای پایش در آزمایشگاه ها مشخص و پنج شاخص سلامت را تعیین کند.

منبع خبر : وزارت جهاد کشاورزی - روابط عمومیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 بهمن 1394ساعت انتشار : 12:48:11
طرح های تضمین کیفیت و سلامت فرآورده ها در حوزه دام، آبزیان و محصولات زراعی، باغی و گلخانه ای و همچنین اولویت ها و رتبه بندی مخاطرات در سلامت محصولات کشاورزی در کارگروه دائمی سلامت محصولات کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، دکتر محمد شجاع الدینی مدیر کل دفتر محیط زیست و سلامت غذا در وزارتخانه در نشست کار گروه دایمی سلامت محصولات کشاورزی، بر لزوم بازنگری طرح های تضمین کیفیت و سلامت فرآورده های دامی، آبزیان و محصولات زراعی، باغی و گلخانه ای تاکید کرد. در این نشست، دکتر کاظم رمضانی معاون سلامت غذای دفتر محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهاد کشاورزی ، شناسایی، اولویت بندی مخاطرات در محصولات کشاورزی را ضروری خواند و پیشنهاد داد: مدل های قابل اجرای کشورهای پیشرفته در زمینه تعیین اولویت ها و ریسک های در سلامت محصولات کشاورزی بومی و براساس آن اولویت‌بندی های مخاطرات در سلامت محصولات کشاورزی کشورمان تعیین شود. وی با اشاره به این که اتحادیه اروپا حدود 15 سال پیش ، آلاینده ها را براساس پنج شاخص سلامت، تعریف و رتبه بندی کرده است، گفت: شاخص سلامت ها در زمینه تاثیر آلاینده ها بر سرطان، مختل کننده غدد درون ریز، جهش زایی، نقص جنین و تاثیر بر سیستم عصبی تعیین شده است. کاظمی اذعان داشت: این کارگروه باید اولویت آلاینده های محصولات کشاورزی را براساس رژیم غذایی روزانه برای پایش در آزمایشگاه ها مشخص و پنج شاخص سلامت را تعیین کند.