اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 7 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 6 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:6

تولید گوشت قرمز ١٩ درصد افزایش یافت

تولید گوشت قرمز ١٩ درصد افزایش یافت

مواد غذایی> گوشت گاو و گوساله با ٢٠,٤ هزار تن، ٥٦.٣ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.

منبع خبر : اقتصاد غذا - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 مرداد 1399ساعت انتشار : 7:0:39
مواد غذایی> گوشت گاو و گوساله با ٢٠,٤ هزار تن، ٥٦.٣ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در تیر ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه تیر ١٣٩٩ جمعاً ٣٦,٢ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ٢٠,٤ هزار تن، ٥٦.٣ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ١٢.٤ هزار تن، بز و بزغاله با ٢.٧ هزار تن و سایر انواع دام با ٧٠٩ تن، به‌ترتیب ٣٤.٢ درصد، ٧.٥ درصد و ٢ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در تیر ١٣٩٩ با ماه مشابه ١٣٩٨، نشان‌دهنده افزایش ٤٤ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در تیر ١٣٩٩ نسبت به ماه مشابه سال ١٣٩٨ برای گوسفند و بره ۴٦ درصد، برای بز و بزغاله ٣٥ درصد، برای گاو و گوساله ٤٥ درصد، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ٩٥ درصد افزایش، و برای شتر و بچه‌شتر ٢٤ درصد کاهش داشته است.نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در تیر ١٣٩٩ نسبت به خرداد ۱۳۹۹ در حدود ١٩ درصد افزایش داشته است.منبع:ایلنا