اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : جمعه 21 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
جمعه 21 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:1:9

تشریح برنامه سازمان غذا و دارو برای کاهش نمک، نان و پنیر

تشریح برنامه سازمان غذا و دارو برای کاهش نمک، نان و پنیر

مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، یکی از اولویت های وزارت بهداشت در حوزه غذا را کاهش مصرف نمک در مواد غذایی عنوان کرد.

منبع خبر : مهر - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 16 آبان 1394ساعت انتشار : 16:2:27