اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 29 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:57

شناسایی عوامل موثر بر بهینه‌سازی مبدل‌های حرارتی کاربردی در صنایع غذایی

شناسایی عوامل موثر بر بهینه‌سازی مبدل‌های حرارتی کاربردی در صنایع غذایی

بررسی تئوری و عددی روش‌های جدید برای افزایش نرخ انتقال حرارت به کمک نانوسیال‌ها توسط محققان دانشگاهی نشان داد که با تغییر عواملی از جمله قطر نانوذرات، ایجاد میدان مغناطیسی، جهت و میزان شار حرارتی می‌توان مبدل‌های حرارتی را بهینه‌سازی کرد و ضریب انتقال حرارت را به شدت افزایش داد.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 08 آبان 1395ساعت انتشار : 10:57:53
بررسی تئوری و عددی روش‌های جدید برای افزایش نرخ انتقال حرارت به کمک نانوسیال‌ها توسط محققان دانشگاهی نشان داد که با تغییر عواملی از جمله قطر نانوذرات، ایجاد میدان مغناطیسی، جهت و میزان شار حرارتی می‌توان مبدل‌های حرارتی را بهینه‌سازی کرد و ضریب انتقال حرارت را به شدت افزایش داد.