زیره، ادویهای همهکاره که طعمی گرم، آجیلی و خاکی به غذاها میدهد، سرشار از آنتیاکسیدان است و میتواند به کاهش خطر بیماری و محافظت از سلولهای بدن کمک کند. زیره، ادویهای همهکاره که طعمی گرم، آجیلی و خاکی به غذاها میدهد، سرشار از آنتیاکسیدان است و میتواند به کاهش خطر بیماری و محافظت از سلولهای بدن کمک کند. طعم «خاکی» (earthy) در اصطلاح صنایع غذایی به طعمی اشاره دارد که شبیه به خاک مرطوب یا تازه است. این ویژگی طعم شبیه به «نا» لزوما منفی نیست و بسته به شرایط میتواند بهعنوان یک ویژگی مثبت در نظر گرفته شود.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 18 شهریور 1404ساعت انتشار : 18:0:35