آجیل یک نیروگاه تغذیهای کوچک است که در بسیاری از جهات میتواند برای سلامتی آدمیزاد مفید باشد. آجیل، یک ترکیب غذایی سرشار از آنتیاکسیدان، پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است که به درمان طیف گستردهای از بیماریها میپردازد. با مشورت متخصص تغذیه، از مقدار مجاز مصرف این ماده در طول روز آگاه شوید و آن را به برنامه غذایی خود بیفزایید. برخی افراد تصور میکنند که آجیل و دانهها خوراکیهای پرکالری هستند که باید از خوردن آنها اجتناب کرد. درحالیکه این ترکیب، یک جزء مهم از یک الگوی غذایی سالم به شمار میرود.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 31 اردیبهشت 1403ساعت انتشار : 14:1:29