تحقیقات نشان میدهد مصرف روزانه ۵۵۰ میلیگرم منیزیم میتواند مغز را در سن ۵۵ سالگی یک سال جوانتر نگه دارد. افزایش ۴۱ درصدی منیزیم در رژیم غذایی به بهبود سلامت مغز، حفظ عملکرد شناختی و کاهش خطر زوال عقل کمک میکند. تحقیقات نشان میدهد که خوردن غذاهای غنی از منیزیم و لوتئین میتواند راهی برای بهبود سلامت مغز باشد. محققان دریافتند افرادی که روزانه ۵۵۰ میلی گرم منیزیم میخورند، در سن ۵۵ سالگی مغزشان یک سال جوان تر از کسانی است که فقط ۳۵۰ میلی گرم منیزیم در روز دریافت میکنند. بر همین اساس، پژوهشگران تخمین میزنند که افزایش مصرف منیزیم تا ۴۱ درصد میتواند منجر به بهبود چشمگیر سلامت مغز، حفظ عملکرد شناختی و کاهش خطر یا جلوگیری از طولانیتر شدن زوال عقل در سالمندی شود.
منبع خبر : ایلنا - کللینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 11 شهریور 1404ساعت انتشار : 15:0:35