اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 20 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
پنج شنبه 20 شهريور ماه 1404 ساعت: 0:0:36

کاهش خطر ابتلا به کبد چرب با مصرف این مواد غذایی

کاهش خطر ابتلا به کبد چرب با مصرف این مواد غذایی

مصرف حبوبات مانند عدس، نخود و سویا به بهبود سلامت روده و کاهش قند خون و تری گلیسیرید در افراد چاق کمک می‌کند. همچنین این مواد غذایی می‌توانند خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی را کاهش دهند. سویا و توفو به دلیل داشتن پروتئین‌های خاص، محافظت‌کننده‌های خوبی برای کبد هستند.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 20 شهریور 1404ساعت انتشار : 0:0:18