اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 16 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 16 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 9:0:49

کارشناس تغذیه :مصرف ناکافی میوه و سبزی ها زمینه ساز بروز، ۱۱ درصد سکته های مغزی در دنیا

کارشناس تغذیه  :مصرف ناکافی میوه و سبزی ها زمینه ساز بروز، ۱۱ درصد سکته های مغزی در دنیا

کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اهمیت تغذیه سالم و صحیح در حفظ سلامت جامعه افزود: امروزه مصرف ناکافی میوه و سبزی ها ۱۱ درصد سکته های مغزی در دنیا شناخته شده است.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 27 آبان 1394ساعت انتشار : 12:19:20
کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اهمیت تغذیه سالم و صحیح در حفظ سلامت جامعه افزود: امروزه مصرف ناکافی میوه و سبزی ها ۱۱ درصد سکته های مغزی در دنیا شناخته شده است.