اهواز – ایرنا - یک متخصص بیماری های مغز و اعصاب (نورولوژی) گفت: مصرف مواد غذایی سالم مدیترانه ای باعث جلوگیری از بروز هرگونه ترومبوز (لخته خون) که با علایم درد، تورم در محل ترومبوز، گرمی و تغییر رنگ پوست است، می شود.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 25 مهر 1395ساعت انتشار : 15:32:21اهواز – ایرنا - یک متخصص بیماری های مغز و اعصاب (نورولوژی) گفت: مصرف مواد غذایی سالم مدیترانه ای باعث جلوگیری از بروز هرگونه ترومبوز (لخته خون) که با علایم درد، تورم در محل ترومبوز، گرمی و تغییر رنگ پوست است، می شود.