اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 25 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 25 شهريور ماه 1404 ساعت: 3:0:19

تاثیر کیفیت گندم بر کیفیت نان/آرد نامرغوب عامل ۵۰ درصد ضایعات نان

تاثیر کیفیت گندم بر کیفیت نان/آرد نامرغوب عامل ۵۰ درصد ضایعات نان

نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان گفت: ۵۰ درصد ضایعات نان مربوط به آرد نامرغوب، ۳۰ درصد مربوط به عدم مهارت نانوا و ۲۰ درصد مربوط به نقص تنور و نداشتن قدح کافی است.

منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 آبان 1396ساعت انتشار : 15:57:21
نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان گفت: ۵۰ درصد ضایعات نان مربوط به آرد نامرغوب، ۳۰ درصد مربوط به عدم مهارت نانوا و ۲۰ درصد مربوط به نقص تنور و نداشتن قدح کافی است.