اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 23 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 19:0:10

مصرف آرسنیک در آبمیوه‌ها کذب محض است/جلوگیری از اظهارنظرهای غیر کارشناسانه و غیرعلمی

مصرف آرسنیک در آبمیوه‌ها کذب محض است/جلوگیری از اظهارنظرهای غیر کارشناسانه و غیرعلمی

معاون اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: وجود مقدار زیاد آرسنیک در آبمیوه‌های صنعتی به‌خصوص در آب سیب و انگور اظهارنظری غیر کارشناسانه و غیرعلمی تلقی می‌شود.

منبع خبر : فارس - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 17 اسفند 1394ساعت انتشار : 14:42:36
به‌گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری فارس؛ سهیل اسکندری معاون اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: وجود مقدار زیاد آرسنیک در آبمیوه‌های صنعتی به‌خصوص در آب سیب و انگور و ایجاد بیماری، اظهارنظری غیر کارشناسانه و غیرعلمی تلقی می‌گردد. وی ادامه داد: تاکنون در PMS کشوری و نظارت‌های معمولی که همواره در سطح عرضه انجام می‌شود گزارشی مبنی بر بالا بودن آرسنیک در محصول آب انگور و آب سیب مشاهده نشده است ضمن آنکه مبنی بر مطالعات انجام‌شده اصولاً هیچ ارتباطی بین بیماری دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی و بالا بودن میزان آرسنیک در مواد غذایی وجود ندارد و گزارش منسوب به سازمان FDO در خصوص مصرف آرسنیک نیز کذب محض بوده و کاملاً غیرعلمی است. وی همچنین با اشاره به اینکه هیچ شرکتی برای رقیق کردن آب سیب و آب انگور از آرسنیک بیشتری استفاده نمی‌کند تصریح نمود: اصولاً در تولید دو محصول آبمیوه‌های انگور و سیب، آن‌ها را رقیق نمی‌کنند ضمن اینکه تمامی محصولات تولید داخل ازجمله نوشیدنی‌های بر پایه آبمیوه، قبل، حین و حتی پس از تولید و در سطح عرضه تحت نظارت کارشناسان معاونت‌های غذا و داروی علوم پزشکی سراسر کشور است. اسکندری در پایان با ابراز تأسف از اظهارنظرهای غیر کارشناسانه و غیرعلمی برخی اشخاص حقیقی و حقوقی در رسانه‌ها مبنی بر عدم سلامت محصولات غذایی ازجمله نوشیدنی‌ها و ابتلا مصرف‌کنندگان به بیماری‌های خاص به دلیل نحوه فرآوری آن‌ها، این عمل را غیراخلاقی و مشوش کننده اذهان مصرف‌کنندگان دانست.   انتهای پیام/