رئیس اداره بهداشت و مراقبت از بیماریهای آبزیان دامپزشکی خراسان رضوی گفت: میزان تولید و عرضه ماهی قرمز برای تزیین سفره نوروزی شهروندان استان در نوروز 97 نسبت به نوروز سال قبل به نصف رسیده است.
منبع خبر : صدا و سیما - برگزیدهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 اسفند 1396ساعت انتشار : 7:1:43رئیس اداره بهداشت و مراقبت از بیماریهای آبزیان دامپزشکی خراسان رضوی گفت: میزان تولید و عرضه ماهی قرمز برای تزیین سفره نوروزی شهروندان استان در نوروز 97 نسبت به نوروز سال قبل به نصف رسیده است.