اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 29 فروردين ماه 1400
آخرین به روز رسانی:
شنبه 28 فروردين ماه 1400 ساعت: 19:0:26

انجمن صنفی صنایع گلوکز و نشاسته هیات مدیره جدید خود را شناخت

انجمن صنفی صنایع گلوکز و نشاسته هیات مدیره جدید خود را شناخت

صنایع غذایی> اقتصادغذا - مجمع عمومی عادی انجمن صنفی کارفرمایی صنایع گلوکز، نشاسته و مشتقات آن به منظور تعیین اعضای هیات مدیره و بازرس برگزار شد.

منبع خبر : اقتصاد غذا - اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 13 اسفند 1399ساعت انتشار : 19:0:6
صنایع غذایی> اقتصادغذا - مجمع عمومی عادی انجمن صنفی کارفرمایی صنایع گلوکز، نشاسته و مشتقات آن به منظور تعیین اعضای هیات مدیره و بازرس برگزار شد.به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فودپرس»، مجمع عمومی عادی انجمن صنفی کارفرمایی صنایع گلوکز ، نشاسته و مشتقات آن به منظور انتخاب اعضای هیات مدیره با حضور نمایندگان قانونی وزارت تعاون و اتاق بازرگانی ایران و با حضور ۳۲ نفر از ۳۴عضو و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد.بنا بر این گزارش این تعداد اعضا در حالی در مجمع حضور داشتند که  با توجه به اساسنامه انجمن مدیر عامل شرکت ها یا نماینده قانونی آنها امکان حضور در مجمع و حق رای داشتند. پس از شمارش آراء و تعیین ارکان هیات مدیره محسن کشتکاران رئیس هیات مدیره، سیدمحمدتقی نقوی نایب رئیس،  سیدعلی پاکدامن خزانه دار و عضواصلی،  سعید امینی عضو اصلی، علی کشتکاران عضو اصلی، امیر محمدجلیلی پور عضو اصلی، محمد رضا عربزاده عضو اصلی و محمدرسول مصائبی دبیر شدند.همچنین کمال الدین بایرامی، امیر حسین صداقی و سوگل افشاری به عنوان اعضای علی البدل و مجتبی جعفر پیشه بازرس اصلی و سید مهدی موسوی به عنوان  بازرس علی البدل برگزیده شدند.