اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 13 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

افشاگری وزیر جهادکشاورزی از سود هنگفت یک‌واردکننده برنج/ برنج وارداتی را دو برابر قیمت واقعی فروختند و ۲۵۰ میلیون دلار به جیب زدند

تاب‌آوری نظام غذایی ایران در سه دهه گذشته/ میانگین خودکفایی غذایی کشور حدود ۷۰ درصد

معاون وزیرجهاد کشاورزی با تحلیل روند سه دهه اخیر نظام غذایی کشور اعلام کرد: ضریب خودکفایی غذایی ایران طی این سال‌ها بین ۵۵ تا ۸۷ درصد در نوسان بوده و میانگین آن حدود ۷۰ درصد برآورد می‌شود که فاصله ۳۲ واحد درصدی میان کف و سقف خودکفایی، شاخصی از میزان تاب‌آوری و پایداری نظام غذایی کشور است.

منبع خبر : ایسنا - اقتصادیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 01 آبان 1404ساعت انتشار : 21:0:58