اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 1 خرداد ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 1 خرداد ماه 1403 ساعت: 14:1:29

محصولات تراریخته، ریسک یا فرصت

محصولات تراریخته، ریسک یا فرصت

تبریز- ایرنا- یکی از سووالات رایج مردم از متخصصان و مسوولان متولی تولید محصولات تراریخته کشاورزی(محصولات اصلاح شده ژنتیکی) تاثیر این نوع محصولات در سلامت انسان و امنیت مواد غذایی است که برخی آن را مضر می دانند اما متخصصان و محققان ژنتیک و پزشکان بر خلاف این نظر، عقیده دارند.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 05 مهر 1397ساعت انتشار : 7:1:36
تبریز- ایرنا- یکی از سووالات رایج مردم از متخصصان و مسوولان متولی تولید محصولات تراریخته کشاورزی(محصولات اصلاح شده ژنتیکی) تاثیر این نوع محصولات در سلامت انسان و امنیت مواد غذایی است که برخی آن را مضر می دانند اما متخصصان و محققان ژنتیک و پزشکان بر خلاف این نظر، عقیده دارند.