عضو انجمن آبزی پروری ایران، با اشاره به اینکه طبق مطالعه شاخص ها و آمارهای جهانی مصرف گوشت ماهی در ایران از میانگین مصرف جهانی پایینتر است، گفت: هر ایرانی در سال تقریباً 8 و نیم کیلوگرم گوشت ماهی مصرف می کند، در حالیکه میانگین جهانی 16 کیلوگرم را نشان می دهد و همین امر نشان از اهمیت و ظرفیتهای مغفول مانده شیلات است.
منبع خبر : خبر آنلاین - آخرین اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 29 مهر 1395ساعت انتشار : 20:17:33عضو انجمن آبزی پروری ایران، با اشاره به اینکه طبق مطالعه شاخص ها و آمارهای جهانی مصرف گوشت ماهی در ایران از میانگین مصرف جهانی پایینتر است، گفت: هر ایرانی در سال تقریباً 8 و نیم کیلوگرم گوشت ماهی مصرف می کند، در حالیکه میانگین جهانی 16 کیلوگرم را نشان می دهد و همین امر نشان از اهمیت و ظرفیتهای مغفول مانده شیلات است.