اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 9 تير ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
شنبه 9 تير ماه 1403 ساعت: 7:0:46

استفاده از ظرفیت‌ محققان بیوتکنولوژی کشاورزی برای تامین نیازهای غذایی

استفاده از ظرفیت‌ محققان بیوتکنولوژی کشاورزی برای تامین نیازهای غذایی

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست ابراز امیدواری کرد که مسئولان بتوانند از ظرفیت‌های محققان خصوصا در حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی در راستای حفظ تنوع زیستی، حفاظت از محیط زیست و پرداختن به سایر دغدغه ‌های کشور به ویژه در زمینه تامین نیازهای غذایی، سلامت و امنیت آنها بهره مند شوند.

منبع خبر : ایسنا - اجتماعیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 19 آذر 1396ساعت انتشار : 15:32:20
معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست ابراز امیدواری کرد که مسئولان بتوانند از ظرفیت‌های محققان خصوصا در حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی در راستای حفظ تنوع زیستی، حفاظت از محیط زیست و پرداختن به سایر دغدغه ‌های کشور به ویژه در زمینه تامین نیازهای غذایی، سلامت و امنیت آنها بهره مند شوند.