اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
یک شنبه 30 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 17:2:52

غـذاها را جـدا از هـم نگـاه داریـد

غـذاها را جـدا از هـم نگـاه داریـد

شفا آنلاین>تغذیه>گوشت خام و نیم‌پز ممکن است حاوی توکسوپلاسما و انواع دیگر باکتری‌ها باشد و موجب انتشار میکروب‌ها به سایر غذاها شود، بنابراین بهترین کار این است که نگهداری و پخت‌وپز غذاهای مختلف را در مکان‌های جداگانه انجام دهید. نکات زیر می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد:

منبع خبر : شفا آنلاین - تغذیهلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 23 مهر 1395ساعت انتشار : 8:48:38
شفا آنلاین>تغذیه>گوشت خام و نیم‌پز ممکن است حاوی توکسوپلاسما و انواع دیگر باکتری‌ها باشد و موجب انتشار میکروب‌ها به سایر غذاها شود، بنابراین بهترین کار این است که نگهداری و پخت‌وپز غذاهای مختلف را در مکان‌های جداگانه انجام دهید. نکات زیر می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد: