اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : پنج شنبه 15 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

علت تفاوت رنگ برندهای مختلف گوشت‌های چرخ‌کرده چیست؟

علت تفاوت رنگ برندهای مختلف گوشت‌های چرخ‌کرده چیست؟

به گفته یک دامپزشک و متخصص علوم و صنایع غذایی، نوع گوشت چرخ‌کرده و میزان چربی افزوده به آن به وجدان کاری شرکت تولید و بسته‌بندی‌کننده و نیز نحوه نظارت بهداشتی دکتر دامپزشکی که ناظر فنی و بهداشتی شرکت گوشتی است، بستگی مستقیم دارد.

منبع خبر : فرارو - کل اخبارلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 26 بهمن 1403ساعت انتشار : 14:25:36