اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : شنبه 24 آبان ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 13 آبان ماه 1404 ساعت: 0:1:21

سطح زیر کشت محصول ارگانیک در کهگیلویه و بویراحمد 25 درصد افزایش یافت

سطح زیر کشت محصول ارگانیک در کهگیلویه و بویراحمد 25 درصد افزایش یافت

گچساران - ایرنا - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویرگفت: سطح زیر کشت محصول ارگانیک در استان امسال نسبت به سال گذشته بیش از 25درصد افزایش یافت.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 24 خرداد 1395ساعت انتشار : 11:43:6
گچساران - ایرنا - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویرگفت: سطح زیر کشت محصول ارگانیک در استان امسال نسبت به سال گذشته بیش از 25درصد افزایش یافت.