اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : دو شنبه 24 شهريور ماه 1404
آخرین به روز رسانی:
دو شنبه 24 شهريور ماه 1404 ساعت: 0:0:35

باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی کمتر از 5 درصد است

کارگاه آموزشی شناسایی عوامل محدود کننده تولیدگندم دربرازجان برگزارشد

بوشهر- ایرنا- کارگاه آموزشی استانی ' شناسایی عوامل محدود کننده تولید گندم برای رسیدن به حداکثر تولید ' با حضور کارشناسان، تولیدکنندگان بذر، کشاورزان و مسئولان جهاد کشاورزی استان بوشهر روز پنجشنبه در شهر برازجان برگزار شد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 07 آبان 1394ساعت انتشار : 11:52:22
بوشهر- ایرنا- کارگاه آموزشی استانی ' شناسایی عوامل محدود کننده تولید گندم برای رسیدن به حداکثر تولید ' با حضور کارشناسان، تولیدکنندگان بذر، کشاورزان و مسئولان جهاد کشاورزی استان بوشهر روز پنجشنبه در شهر برازجان برگزار شد.