اکو فود

نخستین سایت خبر خوان صنایع غذایی و کشاورزی

امروز : سه شنبه 18 ارديبهشت ماه 1403
آخرین به روز رسانی:
سه شنبه 18 ارديبهشت ماه 1403 ساعت: 12:1:57

سالانه 36 هزار تن گوشت قرمز در استان کرمانشاه تولید می شود

سالانه 36 هزار تن گوشت قرمز در استان کرمانشاه تولید می شود

کرمانشاه- ایرنا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: هم اکنون سالانه 36 هزار تن گوشت قرمز در استان تولید می شود که 26 هزار تن آن در داخل استان مصرف و 10 هزار تن نیز قابلیت صادرات دارد.

منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 مهر 1396ساعت انتشار : 11:22:18
کرمانشاه- ایرنا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: هم اکنون سالانه 36 هزار تن گوشت قرمز در استان تولید می شود که 26 هزار تن آن در داخل استان مصرف و 10 هزار تن نیز قابلیت صادرات دارد.