کرمانشاه- ایرنا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: هم اکنون سالانه 36 هزار تن گوشت قرمز در استان تولید می شود که 26 هزار تن آن در داخل استان مصرف و 10 هزار تن نیز قابلیت صادرات دارد.
منبع خبر : ایرنا - کشاورزیلینک خبر : اینجا کلیک کنیدتاریخ انتشار : 06 مهر 1396ساعت انتشار : 11:22:18کرمانشاه- ایرنا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: هم اکنون سالانه 36 هزار تن گوشت قرمز در استان تولید می شود که 26 هزار تن آن در داخل استان مصرف و 10 هزار تن نیز قابلیت صادرات دارد.